Danfoss Learning

Danfoss Learning online portal

din online adgang til kurs. Her har du en omfattende kurskatalog 24/7. 

Danfoss Learning - din online læringsportal

Bli en del av Danfoss Learning sammen med 45.000 andre og: 

 • Hold deg opdatert på trender innen industrien 
 • Utfør de løpende utdannelseskrav via vårlæringsportal 
 • Lær hvordan du skal installere og servicere Danfoss' produkter 
 • Lær nye færdigheter og motta sertifikater
 • Få hands-on trening i lokale workshops 
 • Få direkte tilgang til Danfoss eksperter. 
Allerede medlem? Log inn her

Stort utdvalg av industriekspertise

Få information og trening i flere industrier. Uanset om du er ingeniør, installatør, servicetekniker eller grossist, kan du finne  redskaper, der som hjelpe deg i din karriere innenfor: 

 • Varmeautomatikk 
 • Kjøleautomatikk 
 • Frekvensomformere 
 • Industriautomatikk 
 • High Pressure Pumps 
 • Power Solutions*

Slik kommer du i gang

Det er enkelt å komme i gang med Danfoss Learning. Du må bare lage din gratis bruker, velge din første online undervisning, så er du i gang. Som Danfoss Learning-bruker kan du delta på virtuelle kurs eller delta påi online kurs, du bestemmer selv  tidspunktet. Fra ditt personlige dashboard har du overblikk over dine aktiviteter samt hvilke kurs, du har fullført. 

Step 1 – Oppret din gratis bruker 

Step 2 – Velg ditt første online kurs

Step 3 – Start med å bruke Danfoss Learning 

Danfoss Learning er gratis, enkelt og alltid tilgjengelig. 

Opprett deg gratis til Danfoss Learning her

Danfoss Learning er en gratis online læringsplatform, som giver dig mulighed for at tilgå et bredt udvalg af kurser. Du kan tilgå alle vores kurser hvor som helst og når som helst. Vi tilbyder også webinarer, downloads samt face-to-face kurser overalt i verden. 

Danfoss Learning er gratis og åben for alle og enhver. Alle er velkomne til at joine Danfoss Learning, men vores kurser og materiale er specifikt designet til at hjælpe ingeniører, installatører, serviceteknikere og grossister med bedre at forstå vores produkter og industritrends generelt. 

Ja. Danfoss giver adgang til certifikater via vores træningsprogrammer. Deltagere skal gennemgå al træningsmateriale og derefter bestå en test for at modtage et certifikat. 

Vi tror på videndeling. Det er ikke kun af værdi for vores kunder, men også en stor del af vores mission Engineering Tomorrow. Ved at dele industrividen, teknikker og trends, håber vi på at kunne inspirere og understøtte eksperter i at skabe en bedre fremtid for os alle. 

Ja, det er gratis at oprette sig som bruger hos Danfoss Learning. Det er også gratis at deltage i alle vores online kurser. Der kan dog være gebyrer på at deltage i vores face-to-face kurser. 

Du kan tilgå Danfoss Learning hvor som helst i verden ved at logge ind på din gratis konto på Learning.Danfoss.com. Mange af vores online kurser er optimeret til mobiltelefoner. Du har også adgang til et udvalg af kurser via SABA Cloud mobile learning app, så du kan anvende vores træningskurser mens du er på mobilen.

Alle er velkomne til at skrive sig op til en gratis Danfoss Learning konto og få adgang til vores online læringskurser.

Ja. Mange af vores kurser benytter responsivt design, hvilket gør dem ideelle til både smartphones og tablets. Du har også adgang til et udvalg af kurser via SABA Cloud mobile learning app, som er tilgængelig for både iPhone og Android.

Al information og billeder i Danfoss Learning kurser er forbeholdt Danfoss og under copyright beskyttelse. Enhver kopiering eller udgivelse af Danfoss Learning indhold uden tilladelse er ikke tilladt. 

Hvis du har brug for support til Danfoss Learning eller har spørgsmål til vores kursuskatalog, venligst send en mail til: danfosslearningsupport@danfoss.com. 

Én mulig grund er at du ikke har installeret Adobe Flash Player plug-in på din web browser. For at installere Adobe Flash player, venligst gå til: http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP og følg instrukserne. Husk også at slå "Pop-up blocker" fra i din web browser. 

Du bør med det samme ændre dit password til et nyt, hvis du har mistanke til at din kontos sikkerhed er blevet kompromitteret.

Du kan ikke ændre dit brugernavn. Hvis du har behov for at ændre dit brugernavn, skal du kontakte Danfoss Learning Support på danfosslearningsupport@danfoss.com.

Hvis du glemmer dit password, skal du bede om at få et nyt password tilsendt, eftersom systemet ikke kan få adgang til glemte passwords.