VACON® fabrikken i Vaasa går over til nytt SAP ERP-system 2. november 2020

tirsdag 8. september 2020
VACON® fabrikken i Vaasa går over til nytt SAP ERP-system 2. november 2020

Danfoss er inne i en digital transformering. Det betyr bl.a. at vi er igang med å forbedre vår SAP plattform – også kjent som Enterprise Resource Planning (ERP). Denne forbedringen har betydning for alle våre systemer innenfor salg, finans, produksjon, logistikk, innkjøp mm. Målet er å innføre en softwareplatform i alle salgsavdelinger og produksjonssteder, for å gjøre behandlingen av ​​dine bestillinger raskere og mer sikker fra bestilling til levering.

Hva betyr dette for deg?

Under overgangen til nytt system, vil vårt datasystem være midlertidig stengt. Det vil få betydning for din samhandel med oss, da vi pga. systemskiftet lukker våre ordremottak fra 28. oktober til 2. november, det er heller ikke mulig å levere ut produkter i denne perioden. Vi oppfordrer deg derfor til å bestille VACON® produkter i god tid før 28. oktober. NB dette gjelder kun VACON® produkter.

Det nye systemet er en oppgradering i forhold til tidligere systemer, og vil gi deg fordeler ved bedre kundeservice og online tracking av dine ordrer.

Vi gjør det vi kan for at denne overgangen skal går så smertefritt som mulig, men gjør oppmerksom på at det kan forekomme forsinkelser. Vi ber deg derfor om å planlegge dine bestillinger så godt som mulig.

Vi takker for din forståelse, hvis du har spørsmål, ring oss gjerne!

Kontakt oss