Ref Tools gjør viktige verktøy lett tilgjengelige for montørene

tirsdag 2. juni 2020

De siste månedene har vi foretatt flere spennende oppdateringer i den populære appen Refrigerant Slider. Vi har forbedret grensesnittet, integrert flere av de andre appene våre og gjort forbedringer som gjør den mye lettere å bruke.

Men den største nyheten kan vi endelig dele med deg i dag.

Vi er glade for å opplyse at Refrigerant Slider nå er Ref Tools, en uunnværlig alt-i-ett-mobilapp for teknikere som arbeider innenfor kulde og A/C.

Kjøleindustrien blir stadig smartere og mer kompleks, og HVACR-teknikerne trenger verktøy, veiledning, støtte og informasjon som holder dem oppdatert. Med Ref Tools har du alt dette tilgjengelig i hånden.

I dag inneholder Ref Tools fem av våre mest populære og nyttige verktøy for kulde og A/C:

Glidebryter til kuldemedier

Selv om Refrigerant Slider nå blir Ref Tools, beholder den alle de viktige funksjonene som har gjort appen til en hit hos millioner av montører over hele verden. Du finner fortsatt Refrigerant Slider som en del av Ref Tools, og kan bruke den til rask beregning av trykk-/temperaturforhold for mer enn 80 kjølemidler.

Low-GWP Tool 

Low-GWP Tool hjelper deg å finne og sammenligne klimavennlige kjølemidler for ettermontering ved å kontrollere kompatibiliteten med kjølesystemets TXV.

Troubleshooter

Troubleshooter hjelper deg med å identifisere og sammenligne symptomer i et kjølesystem som ikke fungerer som det skal. Når du har identifisert problemet, gir Troubleshooter deg også anbefalte løsninger du kan prøve.

Spare Parts

Med Spare Parts kan du se og bestille fra en omfattende liste fra Danfoss over reservedeler og servicesett for industrielle kjøleapplikasjoner, mens du er ute på en jobb.

Magnetic Tool

Magnetic Tool hjelper deg å teste og feilsøke magnetventilspoler raskt og enkelt. 

Du kan bytte enkelt mellom disse verktøyene ved å trykke på skjermen, slik at du alltid har det rette verktøyet for hånden. Med Ref Tools kan du også spore de best besøkte servicestedene, og lagre unike innstillinger for hvert sted. Det sparer tid og forenkler servicehenvendelsene.
 
Ref Tools gir deg også tilgang til opplysende underholdning. Du kan åpne den populære podkasten Chilling with Jens direkte i appen. Det ene øyeblikket kan du bruke Ref Tools mens du arbeider på et kjølesystem, og det neste kan du ta en kort pause og lære noe nytt om kjøling.
 
Dette er bare begynnelsen. Vi fortsetter å legge til nye verktøy, funksjoner og innhold i 2020 og i fremtiden. Vi er opptatt av å tilby den kontinuerlige støtten og forbedringene som gjør Ref Tools til en uunnværlig app som alle teknikere trenger i sitt digitale verktøybelte.

Ref Tools kan lastes ned gratis fra Apple App Store and Google Play Store.

Hvis du ikke har smarttelefon eller foretrekker å bruke datamaskin, kan du også bruke Ref Tools via en nettleser.