Danfoss på Chillventa 2022: Transformer grønne ideer til grønne løsninger

torsdag 8. september 2022

På Chillventa 2022, som finner sted 11.–13. oktober i Nürnberg, Tyskland, vil Danfoss vise frem et bredt spekter av energieffektive løsninger for å styrke den grønne transformasjonen innen kjøling, klimaanlegg og varmepumpeapplikasjoner. Utstillingstemaet "Talk green. Walk Green." understreker en felles reise mot avkarbonisering. Besøkende vil få en presentasjon av Danfoss sine markedsledende produkter, ende-til-ende-løsninger og inspirerende ideer som baner vei mot en grønnere fremtid. Danfoss stiller med banebrytende applikasjoner på tvers av fire nøkkelsektorer: Matvarehandel, kommersiell kjøling, industriell kjøling og varmepumper.

Muligheter med naturlige kjølemedier, skyteknologi og sektorintegrasjon spiller alle en rolle i utviklingen av Danfoss’ ledende portefølje og kunnskap. Våre eksperter vil være tilstede på Chillventa, ivrige etter å vise frem spennende nye produkter, snakke med besøkende og sørge for at de får med seg ideer om en grønnere fremtid – og de tilgjengelige løsningene for å få det til i dag.

Du kan møte Jøran Burø, vår ekspert innen industriell kjøling, på standen hver dag.

Du finner Danfoss på stand 7-251 i hall 7.

I tilleg presenterer Danfoss en virtuell utstilling der besøkende fra hele verden kan bli med på livestream-økter, få kontakt med eksperter og mye mer.

Hold av datoen