Nye ansættelser i Danfoss Drives Salg Danmark

onsdag den 7. juli 2021

Det danske Drives salgsteam er pr. 1 juli udvidet med to nye ansigter. Her starter Richard Sørensen og Carsten Løie som en del af den danske salgsstyrke i Danfoss Drives. Begge har stor erfaring inden for frekvensomformer-verden og kan bidrage til den fortsatte udvikling af Danfoss Drives i Danmark, udtaler Søren Schoubye, Country Manager i Danmark/Head of Sales, Marketing og Service i Nordeuropa. 

Begge har i kraft af deres erfaring og kendskab til Danfoss Drives nogle helt unikke kompetencer, som kan være med til at sikre en tæt kundekontakt og fortsat fokus på at hjælpe vores danske kunder med bl.a. projektløsninger, forklarer Søren Schoubye. 

Richard Sørensen starter som Application Engineer pr. 1. juli hos Danfoss Drives Salg Danmark. Richard er 31 år gammel og er uddannet elektriker, maskinmester og bliver færdig som stærkstrømsingeniør i slutningen af 2021. Han har erfaring fra tidligere stillinger inden for frekvensomformerverden. 

Carsten Løie starter som Key Account Manager pr. 1. juli hos Danfoss Drives Salg Danmark. Carsten er 44 år gammel og har gennem hele sin professionelle karriere arbejdet med frekvensomformere i stillinger som applikationsingeniør, produkt manager, Key account manager og sales manager. 

 

Derudover tiltræder Caspar Daugaard Andersen som en del af salgsteamet med fokus på Energi og Marine. Caspar har i 8 år været en del af vores tekniske produktsupport, hvor han har supporteret kunder med både VLT og VACON produkter. 

Jacob Lindkvist Nielsen tiltræder som Service & Support Manager med ansvaret for vores team af teknisk produktsupport samt DrivePro service. Jacob har været i Danfoss i 24 år, senest i stillingen som Regional Service Manager. 

Endeligt tiltræder Lars Mikkelsen en ny stilling som Product Sales Manager som leder for det danske team af produktsalg. Lars har været i Danfoss siden 2015, hvor han har haft fokus på kunder inden for føde- og drikkevareindustrien.