CO₂ på den nemme måde og til små butikker: Danfoss CO₂ MiniPack-løsning

mandag den 7. december 2020
Bliv en del af transkritisk CO₂ med vores helhedsløsning.

Bliv en del af transkritisk CO₂ med vores helhedsløsning.

CO2 er hurtigt ved at blive fødevaredetailhandlernes foretrukne kølemiddel. Supermarkeder er i gang med at skifte til transkritiske CO2-kølesystemer med en hastighed, der ligger på 10.000 om året – og det antal vil fortsætte med at stige. 
 
Og det er der en god grund til. CO2 tilbyder betydelige fordele, især for dem der søger at begrænse deres indvirkning på miljøet. Ved at skifte til CO2 fra HFC'er kan fødevaredetailhandlerne reducere deres butikkers globale opvarmningspotentiale (Global Warming Potential, GWP) helt ned til 1. Når transkritiske CO2-systemer implementeres korrekt, kan de også reducere omkostninger og øge pålideligheden, hvilket er en attraktiv situation for enhver butiksejer. 
 
Men mens transkritisk CO2 indtil nu har været de store supermarkeders domæne med køleudstyr i stor skala, er der nu i stigende grad flere små butikker, der kigger nærmere på det med stor interesse. Og selvom transkritisk CO2 har ry for at være kompliceret og svært at arbejde med, gør ny teknologi det nu mere tilgængeligt og nemmere at implementere; teknologi som den nye CO2 MiniPack-løsning fra Danfoss.

Introduktion af den nye CO2 MiniPack-løsning

Den nye CO2 MiniPack-løsning gør det nemt for ejere af små butikker at udnytte fordelene ved CO2. Ved at kombinere fem produkter, der er 100 % kompatible, så de udgør en enkelt løsning, giver CO2 MiniPack-løsningen adskillige vigtige fordele:

  • CO2 på den nemme måde: hurtig opsætning og installation selv uden omfattende CO2-know-how
  • Kompakt og pålidelig: et lille systemdesign, udviklet til at være fuldt ud anvendeligt  
  • Komplet og bekvem: fem kompatible produkter i en enkelt løsning, der giver komplet applikationsstyring
  • Reducerede driftsomkostninger: optimal energieffektivitet og anlægssikkerhed, samtidig med at fødevaresikkerheden er i fokus 

CO2 MiniPack-løsningen består af fem nye produkter:

  • CCMT Light – En særdeles pålidelig trykregulerende ventil, der er optimeret til transkritisk CO2-køling.  
  • AK-PC 572 Pack Controller – En komplet kompressorstyring til små detailhandlere, som gør brugen af CO₂ tilgængelig, selv for dem med lille eller slet ingen erfaring i at bruge det. 
  • EKE 2U – Et backup-modul, der er udviklet til at øge systempålideligheden og beskytte kompressoren i tilfælde af strømtab. 
  • EKE 1P – Bruges som et udvidelsesmodul til andre Danfoss-regulatorer eller som en driver til stepventil.
  • VLT FC280 – En VLT-frekvensomformer til køling, der er udviklet til at reducere kølesystemomkostningerne.

CO2 MiniPack-løsningen omfatter også et grafisk display, et tørrefilter og tryk- og temperaturfølere.  
 
Udnyt fordelene ved CO2

Du kan få mere at vide om, hvordan CO2 MiniPack-løsningen kan muliggøre brugen af CO2 i små butikker ved at besøge vores hjemmeside eller ved at kontakte din lokale Danfoss-repræsentant.

Produkter

  • if (isSmallPicture) { Elektriske CCMT reguleringsventiler, transkritisk CO₂ – Danfoss; } else if (isBigColumns) { Elektriske CCMT reguleringsventiler, transkritisk CO₂ – Danfoss } else { Elektriske CCMT reguleringsventiler, transkritisk CO₂ – Danfoss }
    Elektriske CCMT reguleringsventiler, transkritisk CO₂

    CCMT er en elektrisk styret ventil, som er designet specifikt til anvendelse i CO2-systemer. Ventilen kan fungere enten som ekspansionsventil, som trykregulator til gaskøleren eller som en gasaflastningsventil med modtrykregulering i transkritiske eller subkritiske applikationer.

Besøg vores CO2-hjemmeside