VLT Drives Actionari electrice
> Ce înseamnă acţionările VLT
> Produse
> VLT FlexConcept
> Economisire de energie
> Drive Configurator
> Software Downloads
> Documentaţie
> News
> Abonare VLT Drives Newsletter
> Contact
> Directiva Ecodesign
> Service şi asistenţă
 
 
 
 
 
Danfoss Logo

Convertizoarele de frecvenţă VLT® Drives fac diferenţa în traficul aerian din China

18 mai 2010

Creşterea economică a dus la extinderea semnificativă a aeroporturilor din China, în Beijing,  Shanghai Pudong şi Shanghai Hongqiao.

Aeroportul Internaţional Beijing Capital, Terminalul 3
Construcţia a fost terminată în 2007 şi Danfoss Drives a furnizat în total 330 de convertizoare de frecvenţă seria VLT®6000, cu o putere de la 1,1 la 315kW.

Aeroportul Internaţional Shanghai Pudong, faza a doua a fost deasemenea finalizată în 2007. Pentru acest proiect Danfoss Drives a furnizat în total 150 de convertizoare de frecvenţă seria VLT®6000 şi Filtre de armonici cu o putere de la 1,1 la 315kW.
 
Aeroportul Internaţional Shanghai Hongqiao a fost terminat în 2009. Pentru acest proiect Danfoss Drives a furnizat în total 350 de convertizoare de frecvenţă seria VLT®HVAC Drive şi Filtre de armonici cu o putere de la 1,1 la 250kW.

Inginerii consultanţi responsabili pentru activităţile de construcţii şi utilizatorii finali (aeroporturile) au fost convinşi de performanţa excelentă a convertizoarelor de frecvenţă VLT®HVAC Drive şi a filtrelor de armonici.

Filtrele de armonici stabilesc standardul pentru viitor  

Filtrele de armonici au fost prima oară introduse pe piaţa construcţiilor din China odată cu finalizarea fazei a doua  la aeroportul Internaţional Shanghai Pu­dong.
Rezulatul, îmbunătăţirea eficienţei şi un sistem electric mult mai fiabil unde căderile neaşteptate ale întrerupătoarelor generale au fost eliminate.
Acelaşi tip de aplicaţii va fi folosit în noile aeroporturi la Chong­qing Jiangbei şi Kunming Wujiaba

Ştiri & Evenimente

Comunicarea internă şi externă constituie una dintre cele mai importante metode de îndeplinire a obiectivelor, activităţilor şi rezultatelor globale Danfoss. Comunicarea se bazează pe un dialog deschis şi onest cu părţile interesate, care ajută la înţelegerea principiilor Grupului Danfoss.