Køleautomatik
> Køleautomatik
> Nyheder & artikler
> Nyhedsbreve
> Produkter og applikationer i fokus
> Teknisk Litteratur
> Software
> Produkter
> Kølemidler & energieffektivitet
> Brancheområder
> Kurser og undervisning
> Support
> Grossister
> Nordisk salgsorganisation
> Reklamationsformular
> Bestilling af Danfoss FDS
> Chillventa 2014

Følg os:

Danfoss on Facebook Danfoss on Twitter Danfoss on LinkedIn Danfoss on YouTube
 
 
 
 
 
Danfoss Logo
ETS 6

Nedbring energiforbruget i dit køle-, varmepumpe- og klimaanlæg

20. februar 2012
Med den nye ETS 6 ventil er Danfoss sortimentet af ETS, elektriskstyrede ekspansionsventiler, blevet endnu stærkere. Designet til at styre væskeindsprøjtning i fordampere, forbedrer ETS energieffektiviteten i køleanlæg, varmepumper og klimaanlæg.

Stigende bekymring for miljøet, fokus på energiforbrug og strammere krav til minimering af CO2 udledning har gjort, at aircondition, varmepumpe og køleanlægsproducenter kigger efter nye måder at forbedre energieffektiviteten i deres systemer. Den elektroniske ekspansionsventil, som kan tilpasse sig til den nøjagtige kapacitet et system kræver, er en komponent, der gør en positiv forskel for energiforbruget.
En af de mest omfattende serier af elektriskstyrede ekspansionsventiler på markedet, er ETS serien fra Danfoss, som nu er blevet endnu stærkere med tilføjelse af ETS 6.

Precision Flow Control
ETS 6 er kompakt og let og kan anvendes med alle almindelige kølemidler (R410A, R407C, R404A, R134a). Den har en lav vægt og kan bruges i varmepumpeanlæg med bi-flow drift. Designet til at reducere energiforbruget, giver ETS 6 præcis flow kontrol, selv ved lavt flow.
ETS 6
Hvordan fungerer ETS 6? Ventilen åbner og lukker for at regulere kølemiddel flow. Når et elektrisk stepmotorsignal tilføres spolen, kan ventilens åbning styres præcist med henblik på at opfylde det krævede kølemiddel flow. ETS 6 har en total på 480 step fra helt lukket til fuldt åben hvilket giver ventilen en præcis løsning til bedre styring af overhedningen.

Baseret på Danfoss know-how og dokumenteret pålidelighed, dækker ETS sortiment hele spektret af ventilkapaciteter. For yderligere information kontakt venligst din nærmeste Danfoss forhandler.

Tag kontrol over dine køleapplikationer med ERC serien

ERC 101 og ERC 103 er klar til at slutte sig til ERC 102, hvilket gør serien af Danfoss elektroniske køleregulator (ERC) til en af ​​de stærkeste og mest alsidige på markedet.